Budapest Art Week a Molnár-C. Pál Műterem-Múzeumban
09 ápr

Budapest Art Week a Molnár-C. Pál Műterem-Múzeumban

Idén is részt veszünk a Budapest Art Week rendezvénysorozaton, mely hat napon át több mint kilencven kiállítással és azokhoz kötődő programokkal, közel hetven helyszínen várja az érdeklődőket. BAW programjaink: Április 9. 11.00 - Tárlatvezetés boldog művész című kiállításunkon Április 10. 18.00 - Tavaszi szalon Napijegyek és bérletek, melyek a rendezvény összes eseményére érvényesek, nálunk is kaphatók! ○ Teljes árú jegy: 6.000 Ft/fő ○ Diák /nyugdíjas 4.000 Ft/fő ○ napi karszalag – egységesen 2000 Ft 6 éven aluliaknak a részvétel ingyenes.

MCP 125
28 febr

MCP 125

125 éve, 1894-ben született Molnár-C. Pál festőművész. Az emlékévben tavasszal és ősszel is új kiállításokkal készülünk, és számos kísérőprogrammal emlékezünk rá. Az eseményeket folyamatosan közzé tesszük honlapunkon!

In memoriam Molnár-C. Pál
22 jún

In memoriam Molnár-C. Pál

A Molnár-C. Pál Műterem-Múzeum, az Újnyugat Irodalmi Kör és a Kelemen Kör közös estjét Budapest Főváros Önkormányzatának jóvoltából rendeztük meg. Az esten elhangzottak azok a versek, amelyeket felkért költők, írók alkottak a festőművész képeinek hatására. Csillag Péter (MCP unokája, házigazda), Szabó Zoltán Attila az ÚIK vezetője és Novák Valentin a Kelemen Kör elnöke vezette fel a versenyt. Itt következnek az elhangzott művek:

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként legújabb kiállításainkról, eseményeinkről