Nyári szünet
03 júl

Nyári szünet

Kedves Látogatóink! Júliusban és augusztusban nyári szünetet tartunk, a múzeum csak előzetes megbeszélés szerint látogatható. Kérjük, keressenek az alábbi elérhetőségeken: https://www.mcpmuzeum.hu/kapcsolat/ Új kiállítással szeptember 13-án jelentkezünk, részletek hamarosan! Kellemes nyarat kívánunk! MCP Műterem-Múzeum

Múzeumok Majálisa
18 máj

Múzeumok Majálisa

Kedves Látogatóink! Idén is részt veszünk a Múzeumok Majálisán, május 18-án és 19-én, ezért Ménesi úti múzeumunk május 18-án, szombaton zárva tart. Szeretettel várunk mindenkit a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében!

MCP 125
28 febr

MCP 125

125 éve, 1894-ben született Molnár-C. Pál festőművész. Az emlékévben tavasszal és ősszel is új kiállításokkal készülünk, és számos kísérőprogrammal emlékezünk rá. Az eseményeket folyamatosan közzé tesszük honlapunkon!

In memoriam Molnár-C. Pál
22 jún

In memoriam Molnár-C. Pál

A Molnár-C. Pál Műterem-Múzeum, az Újnyugat Irodalmi Kör és a Kelemen Kör közös estjét Budapest Főváros Önkormányzatának jóvoltából rendeztük meg. Az esten elhangzottak azok a versek, amelyeket felkért költők, írók alkottak a festőművész képeinek hatására. Csillag Péter (MCP unokája, házigazda), Szabó Zoltán Attila az ÚIK vezetője és Novák Valentin a Kelemen Kör elnöke vezette fel a versenyt. Itt következnek az elhangzott művek:

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként legújabb kiállításainkról, eseményeinkről