Ismerje meg a MCP Baráti Kört

Kötetlenül az alkotás örömeiről

Ezen a helyen született meg a Molnár-C. Pál Baráti Kör, amely egy kis művésztársaságból  nőtt ki, akik még Molnár-C. Pállal, később Éva lányával, az ő halála után Péter unokájával és családjával találkoznak havi rendszerességgel a festmények között. Művészetről, az alkotás örömeiről és küzdelmeiről, a kultúra aktuális eseményeiről folyik a szó egy csésze tea vagy egy pohár bor mellett.

Baráti Kör tagság

A MCP Baráti Kör művésztagjai a névadó szellemében három feltétel szerint kerülnek a tagok közé a művésztársak ajánlása alapján: humánus üzenet, technikai felkészültség, mesterségbeli tudás, figurális művészet. Pártoló tagként pedig lehetősége van támogatni művészeti tevékenységünket, ezzel tagja lehet a Molnár-C. Pál Baráti Körnek.

Legyen pártoló tag!

Ha szeretné támogatni művészeti tevékenységünket, pártoló tagként beléphet a Molnár-C. Pál Baráti Körbe. A tagság éves díja 5000 Ft, nyugdíjasoknak és diákoknak 2500 Ft, ennek fejében a MCP Baráti Kör-tagok ingyen látogathatják a Molnár-C. Pál Műterem-Múzeumot, egyes rendezvényeken pedig kedvezményesen vehetnek részt.

A Molnár-C. Pál Baráti Kör számlaszáma: 11711034-20078917.

Jelentkezzen a Baráti Körbe

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként legújabb kiállításainkról, eseményeinkről