Nyáresti francia dallamok - Friss információk VÁLTOZÁS!
20 júl

Nyáresti francia dallamok - Friss információk VÁLTOZÁS!

VÁLTOZÁS!! Kedves Barátaink! A ma esti koncertet a kertben terveztük megtartani, de A SZÚNYOGHELYZET DÉLUTÁNRA OLYAN ERŐTELJES, HOGY BENT LESZ A KONCERT! Helyfoglalás érkezési sorrendben!! Ám olyan sokan jelentkeztek, hogy Csermák Éva és Marczi Mariann művésznő megismétli a műsort, közvetlenül az első koncert után, 19.15-kor. Kérjük azokat, akiket csak jó idő esetére igazoltunk vissza, hogy - amennyiben a későbbi időpontra jönnének, írják meg nekünk az mcpmuzeum@gmail.com címre. Köszönjük!

Nyári szünet a Molnár-C. Pál Műterem-Múzeumban
09 júl

Nyári szünet a Molnár-C. Pál Műterem-Múzeumban

Kedves Látogatók! Július és augusztus hónapban nyári szünetet tartunk a múzeumban. Előzetes bejelentkezéssel, időpontot egyeztetve tudják ez idő alatt a kiállítást megtekinteni: mcpmuzeum@gmail.com. Festmények, szobrok, eszmények című kiállításunk szeptember 11.én, pénteken 17 órakor nyit újra.

Beszélgetés a Katolikus Rádióban
21 ápr

Beszélgetés a Katolikus Rádióban

Csillag Péter, Molnár-C. Pál unokája beszél a Katolikus Rádióban, április 22-én, 14.04-kor a Vendég-oldal című műsorban. A riportot Farkas Éva készítette a Szent István Rádió műsorában.

A bibliaóra elmarad
15 márc

A bibliaóra elmarad

Kedves Barátaink! Március 16-án hétfőn a Molnár-C. Pál Műterem-Múzeumban tartandó bibliaóra elmarad. A legközelebbi alkalomról itt a honlapon fogunk értesítést adni.

A Molnár-C. Pál Múzeum zárva tart
13 márc

A Molnár-C. Pál Múzeum zárva tart

Kedves Látogatóink! A Molnár-C. Pál Műterem-Múzeum holnaptól március 14. szombattól bizonytalan ideig nem lesz nyitva. Gyönyörű kiállításunk Molnár-C. Pál és Pátzay Pál műveivel, sok-sok szépséggel újra nyit, amint a körülmények megengedik. Mi ezt nagyon várjuk, de most az egészség és az egymásra figyelés a legfontosabb. Facebook oldalunkon a kiállítás alkotásai közül időközönként egy-egy képet küldünk, hogy távolról gyönyörködhessenek bennük. Szeretettel: az MCP Műterem-Múzeum csapata

A ma esti koncert elmarad
12 márc

A ma esti koncert elmarad

Kedves Látogatók! A ma esti koncert, mint zeneiskolai program, egészségügyi okok miatt elmarad. A múzeum továbbra is nyitva tart egyéni látogatók számára.

A múzeum kiállításrendezés miatt zárva
05 febr

A múzeum kiállításrendezés miatt zárva

Kedves Látogatóink! Kiállításrendezés miatt a Molnár-C. Pál Műterem-Múzeum február 29-ig zárva tart. "Festmények, szobrok, eszmények" című új kiállításunk február 29-én, szombaton 16 órakor nyílik. A kiállításon a Szépművészeti Múzeum Molnár-C. Pál anyagából kölcsönzött művek mellett Pátzay Pál kisplasztikái lesznek láthatók. Részletekkel hamarosan jelentkezünk! A MCP Műterem-Múzeum csapata

Templomi koncert Veresegyházon
17 jan

Templomi koncert Veresegyházon

A Budapesti Vonósok és a Musica Sacra Kórus koncertje. Helyszín: Veresegyház, Szentlélek-templom. Időpont: 2020. január 22. 19:00. A belépés ingyenes! Műsor: Antonio Vivaldi: A négy évszak – Tél, f-moll hegedűverseny RV.297 Wolfgang Amadeus Mozart: D-dúr divertimento No.1 KV.136 Wolfgang Amadeus Mozart: Ave Verum Corpus KV.618 Franz Schubert: Salve Regina, D.676 Franz Schubert: G-dúr mise No. 2 D.167 Közreműködik: Musica Sacra Kórus Mondok Yvette – szoprán Biri Gergely – tenor Najbauer Lóránt – basszus Varga Judit – orgona vezényel: Rónaszéki Tamás koncertmester: Pilz János művészeti vezető: Botvay Károly A belépés ingyenes, adományokat a templom javára elfogadunk.