A MCP Műhelyről

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemmel jó együttműködésben, az egyetem művészettörténész hallgatóival , gyakornoki és önkéntesi alkotó munkával közösen hozzuk létre a Tavasz-Terem kiállításait, 2008 óta évente három-négy alkalommal.

Személyes kiállítások

Az önkéntes csapat "MCP Műhely" néven készíti családias, személyes stílusban a - nagy mesterek kis lakásban - történő bemutatását. Szeretettel várjuk a művészettörténész hallgatókat a múzeumba!

Közös munka

A MCP Műhely tagjai részt vesznek a teljes körű múzeumi tevékenységben. Közösen szervezzük és rendezzük is a kiállításokat, a kísérő rendezvényeket, valamint velük együtt készítjük a tárlatokat kísérő Művésztükör kiadványokat.

Vicziáni Alkotó Napok

Immár hagyománnyá vált, hogy a műhely közösségével nyaranta megrendezzük a Vicziáni Alkotó Napokat (VAN), melyek során a test, a lélek és a szellem egységét megélve készülünk az elkövetkezendő kiállításokra.

Conservando Progredere díj

2012-ben létrehoztuk a Conservando Progredere díjat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemmel közösen, melyet tavaly az Allianz Biztosító Zrt. finanszírozott. A díjat legrégebben nálunk dolgozó, kiemelkedő munkát végző Jenei Adrienn kapta.